Kreves for millioner etter boligkrangel?

Bibelselskapet solgte ikke til den som ville by mest, og kan få et erstatningskrav på flere millioner.

Næringseiendom

Det Norske Bibelselskap solgte i fjor Underhaugsveien 15 i Homansbyen for 61,5 millioner kroner, og satt igjen med 27 millioner i gevinst.Nå går eiendomssalget til retten, skriver Finansavisen.Edla, et selskap eid av Kristiansand-familien Ringøen, ville by 250.000 kroner mer, men budet ble forkastet da Bibelselskapet angivelig mente det var i konflikt med premissene i budrunden.- Vi mener det var full anledning til å legge inn et slikt bud, sier Edlas advokat Erling Høyte i Arntzen de Besche.Edla vil ifølge avisen først ha en dom på selve budet, for så å gå til erstatningskrav om retten finner feil. Kravet kan bli på flere millioner.

Nyheter
Næringsliv