Vestkantmeglere tjente fett i fjor

- Vi er en liten butikk og deler på godene, sier Torbjørn Ek, og deler ut millionbeløp.

Publisert 18. juli 2006 kl. 13.49
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 106 ord
Advokatfirmaet Ek, med Torbjørn Ek i spissen, omsatte for 26,4 millioner kroner i fjor, 30 prosent mer enn året før, skriver dn.no. Advokatfirmaet Ek, med Torbjørn Ek i spissen, omsatte for 26,4 millioner kroner i fjor, 30 prosent mer enn året før, skriver dn.no. Lønnskostnadene steg nesten fem millioner kroner, og det meste går til Ek selv og hans fire meglere. Av årsresultatet på 2,36 millioner tas det ut et utbytte på 2,31 millioner kroner.- Vi er en liten butikk og deler på godene, sier Ek.Ifølge nettavisen ser han enda lysere på inneværende år.- Aktiviteten er høy og jeg tror det fortsetter ut året, sier han.