Glitnir samler troppene. Alle Oslo-ansatte skal inn i ett av de to kontorbyggene på Tjuvholmen. Glitnir har ifølge Finansavisen inngått årets dyreste leiekontrakt, prisen per kvadratmeter er 2.700 kroner. Glitnir samler troppene. Alle Oslo-ansatte skal inn i ett av de to kontorbyggene på Tjuvholmen. Glitnir har ifølge Finansavisen inngått årets dyreste leiekontrakt, prisen per kvadratmeter er 2.700 kroner. - Det koster å ha arealer her, men dette er en bra deal. Det blir effektive lokaler, mens vi i dag har flere lokaler hvor mange kvadratmeter går bort. Vi vil faktisk komme rimeligere ut på Tjuvholmen enn ved dagens spredte kontorstruktur, sier informasjonsdirektør Bjørn Richard Johansen.- Dessuten tror vi prisnivået på Tjuvholmen vil gå betydelig opp fremover. Det er ikke kontorlokaler å oppdrive i området, og vi tror det er et smart trekk å gå inn nå, legger han til overfor avisen.