Hemsengården i Haakon VIIs gate i Vika i Oslo selges med prisantydning på rundt 500 millioner kroner, skriver DN. Hemsengården i Haakon VIIs gate i Vika i Oslo selges med prisantydning på rundt 500 millioner kroner, skriver DN. Gården har 14.600 kvadratmeter fordelt på ni etasjer og 40 leietagere med tre års gjennomsnittlig gjenværende leietid. Selgere er familiene Hemsen og Walter.- Det er mange arvinger og grener i familien. Aksjonærene ønsker nå selge seg ut, og mener vel eiendomsmarkedet i Vika nå er forbeholdt de profesjonelle eiendomsutviklerne, sier adm. dir. Roar Sandnes i Akershus Eiendom, som har fått jobben med å finne en kjøper.Regnskapene viser ifølge avisen 21 millioner i leieinntekter i fjor. En salgssum på 500 millioner tilsvarer i så fall en yield på fire prosent.Men ifølge Sandnes er det potensiale for mer.- Etter en del forandringer kan man oppnå 30-32 millioner i årlige leieinntekter ved reforhandling av kontraktene, sier han til DN.