Gjennom sitt nyetablerte Lillestrømbanken Eiendom AS betalte Lillestrømbanken i går et ukjent antall millioner for Atrium-kvartalet i Lillestrøm, skriver Romerikes Blad. Gjennom sitt nyetablerte Lillestrømbanken Eiendom AS betalte Lillestrømbanken i går et ukjent antall millioner for Atrium-kvartalet i Lillestrøm, skriver Romerikes Blad. Kvartalet omfatter alle fire småhus ut mot Storgata og første etasje i Atrium-bygget. Sistnevnte har fem etasjer, der de fore øverste er leiligheter.- Når vi får ansatt folk i selskapet Lillestrømbanken Eiendom AS, skal vi ut på nye handleturer. Vi ser først og fremst etter noe i sentrum, sier banksjef Geir-Tore Nielsen.Selgere er ifølge avisen As Storgaten Utvikling og Hvam Invest (Storgata 5 B). I førstnevnte eier LSK-investor Per Berg 75 prosent gjennom sitt Øie AS, Sigurd Hovda Aamodt eier resten.Planen er at Storgaten Utvikling skal kjøpe seg inn igjen i eiendommene med 15 prosent, med opsjon på inntil 30 prosent, skriver Romerikes Blad.