Acta fortsatt sultne

Acta har over 1,5 milliarder som skal inn i eiendom. Her vil veksten komme.

Næringseiendom

Acta fortsetter å sope inn penger, og selskapet har nå mer enn 1,5 milliarder som vil investeres i eiendom. , og selskapet har nå mer enn 1,5 milliarder som vil investeres i eiendom. - Sverige vil være vår viktigste vekstgrunn i overskuelig fremtid, sier Acta-sjef Simen Mørdre ifølge Reuters under dagens resultatpresentasjon.Samtidig har Acta planer i Danmark, der et kontor etter planen skal åpnes i februar 2007.- Vi vil gå forsiktig inn. Noen markedsmessige hindringer gjør at det vil ta oss noen år å tjene penger der, sier Mørdre, som peker på skattesystem, pensjonsordning og at det er ulovlig å ta direkte kontakt med kundene per telefon.- Vi vil vurdere videre ekspansjon etter hvert, fortsetter han ifølge nyhetsbyrået.Acta-aksjen er opp 1,33 prosent til 33,40 kroner på Oslo Børs.

Nyheter
Børs