Baksaas fikk ikke bygge leiligheter i nabolaget

Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas hadde planer om å bygge ni fete leiligheter i nabolaget. Men det vil ikke Bærum kommune ha noe av.

Næringseiendom

I august kjøpte Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas og Halvor Sønstebø eiendommen Kampebråten 5 i Sandvika for 3,8 millioner kroner.Der hadde de to planer om å bygge to leilighetsbygg med totalt ni terrasseleiligheter, hvorav toppleilighetene skulle få terrasser på 90 kvadratmeter. Boligen som står på eiendommen i dag skulle rives.Men 9. oktober, få dager etter at Aepos Arkitekter og planleggere hadde sendt inn planene, ble de avslått av plan- og bygningsetaten i Bærum kommune, skriver VG.- Vi er i en fase hvor vi ikke har bestemt noen ting. Vi skal bruke god tid til å vurdere hva vi skal gjøre og hva vi har lov til å gjøre. Dessuten er det utleieforhold på eiendommen, sier Sønstebø til avisen.Baksaas selv bor et steinkast fra Kampebråten 5, nærmere bestemt i Kampebråten 6.

Nyheter
Næringsliv