Flyr inn nytt hyttefelt

- Her skal ikke naturen røres i det hele tatt, sier arkitekt Frithjof Wiese i Pride Architects om det planlagte hyttefeltet på Hurum.

Næringseiendom

På Hurum, der arbeidere fra Freia Sjokoladefabrikk tidligere hadde sitt feriehjem, planlegges nå et hyttefelt bestående av 45 moderne modulhytter, skriver Dn. De skal fraktes fra Litauen på containerskip til en dypvannskai for så å bli løftet opp med helikopter.- Husene blir satt rett på pålene. Det er bare å skru ledningene ferdig i overgangenene mellom seksjonene, og så lyser det i huset. Slik slipper vi å sette en masse gravemaskiner og sementblandere inn i området, men beholder det emste av terrenget, sier Wiese til avisen.Foreløpig er det for tidlig å si noe om kostnadene.- Vi er kun på reguleringsstadiet. Det er helt uinteressant å komme med tall når det ennå er tre år til det står ferdig. Men det blir riktige markedspriser, sier arkitekten til avisen.

Nyheter
Næringsliv