Hva skal Rasmussen bruke milliardene til?

Rasmussen-familien selger ut i stor stil. Men hvilke planer har de for pengene?

Næringseiendom

Rasmussen-familien har denne uken fylt opp kassen med en solid mengde kontanter etter Rasmussen-familien har denne uken fylt opp kassen med en solid mengde kontanter etter storstilt eiendomssalg i Oslo , og , og salget av eierposten i Expert. . Men ifølge Fædrelandsvennens nettutgave har familien ennå ikke bestemt hva de drøyt to milliardene i kontanter skal brukes på.- Det er ingenting konkret på gang som vi fyller opp kassen for å gjennomføre. Det er litt tilfeldig at salgene kommer i samme uke, sier daglig leder Dag Rasmussen i Rasmussen-gruppen.- Vi ser at markedet er godt priset, og ønsker å benytte oss av det. Men vi er ikke redde for et dårlig marked, det er ikke grunnen til at vi nå selger noe av vår portefølje, legger han til overfor nettavisen.

Nyheter
Børs