Indrefilet på Ski 10,4 millioner over takst

Ski kommune ble tilbudt indrefileten for 7,5 millioner, men sa nei. Nå er den solgt for 18 millioner kroner.

Næringseiendom

Skifte Eiendom tilbød Ski kommune å kjøpe indrefileten Ski magasinleir for 7,5 millioner kroner, 100.000 under takst. Men kommunen ville ikke benytte seg av forkjøpsretten, og Skifte la eiendommen ut på det åpne markedet. Skifte Eiendom tilbød Ski kommune å kjøpe indrefileten Ski magasinleir for 7,5 millioner kroner, 100.000 under takst. Men kommunen ville ikke benytte seg av forkjøpsretten, og Skifte la eiendommen ut på det åpne markedet. Etter at investor Jan Herman Dante bød 7,6 millioner, tok budrunden av, skriver DagensEiendom.no, og legger til - for å si det forsiktig.Kommunen valgte å bli med i budrunden, men der ble den utkonkurrert. Budrunden sluttet ikke før Mahmood Eiendom la 18 millioner på bordet, 10,4 millioner kroner mer enn takst.Mahmood Eiendom har ifølge 2005-regnskapet eiendomsverdier på 83,3 millioner kroner, og tjente 18 millioner kroner.Kommunestyret i Ski har ifølge nettstedet nå vedtatt at håndteringen av Ski magasinleir skal oversendes Kontrollutvalget for gransking.

Nyheter
Næringsliv