Kremeiendom reprises?

Norwegian Propertys råkjør i eiendomsmarkedet kan føre til reprising av kremeiendommene i Oslo.

Næringseiendom

Børsfersking Norwegian Propertys hissige oppkjøpsstrategi bidrar til å endre synet på prisene på næringseiendom, skriver DN.- Jeg ser ikke bort fra at Norwegian Property og andre som følger deres eksempel kan bidra til en reprising av næringseiendom, kanskje særlig i sentrale forretningsområder i Oslo sentrum, sier Entra-sjef Erik Løfsnes.70 prosent av Norwegian Property eies av utlendinger, og det viser ifølge avisen at investorer utenfor Norge er er uenige i at prisnivået på næringseiendom i Oslo har nådd bristepunktet i forhold til avkastningen.- Norwegian Property har bidratt til å gjøre norsk næringseiendom attraktiv i utlandet. Det vil få klare konsekvenser for verdiutviklingen på eiendom ved å tilføre markedet frisk kapital, fortsetter Løfsnes overfor DN.

Nyheter
Næringsliv