Norwegian Property inn i indekser

Norwegian Property er tatt opp i følgende indekser fra FTSE EPRA/NAREIT Global Real Estate Index Series.

Næringseiendom

Norwegian Property er etter en "fast-entry"-prosess tatt opp i følgende indekser fra FTSE EPRA/NAREIT Global Real Estate Index Series, fremgår det av en melding. Norwegian Property er etter en "fast-entry"-prosess tatt opp i følgende indekser fra FTSE EPRA/NAREIT Global Real Estate Index Series, fremgår det av en melding.

    EPRA/NAREIT Global IndexEPRA/NAREIT Global IndexEPRA/NAREIT Global ex Asia IndexEPRA/NAREIT Global ex Asia IndexEPRA/NAREIT Global ex North America IndexEPRA/NAREIT Global ex North America IndexEPRA Europe IndexEPRA Europe IndexEPRA Europe (UK restricted) IndexEPRA Europe (UK restricted) IndexEPRA Europe ex UK IndexEPRA Europe ex UK IndexEPRA Norway IndexEPRA Norway IndexEPRA/NAREIT ex United States IndexEPRA/NAREIT ex United States Index
FTSE EPRA/NAREIT utarbeider de viktigste benchmark-indeksene for internasjonale eiendomsaksjer. Ytterligere informasjon om indeksene finnes på nettstedet til European Public Real Estate Associations (EPRA)- www.epra.com og på FTSEs nettsted www.ftse.com.

Nyheter
Børs