Økokrim har siktet fire etter konkurs på Trysil

Økokrim har siktet fire etter razzia i leilighetsprosjektet Trysil Høyfjellsgrend, som gikk konkurs. - Vi mener vi har sett at midler kan være brukt i andre byggeprosjekter, sier advokat Leif Petter Madsen.

Næringseiendom

Leilighetsprosjektet Trysil Høyfjellsgrend gjennom selskapet Fageråsen Utvikling as gikk overende i august. Etter en anmeldelse fra boet har Økokrim gjort en razzia hos fire av dem som sto bak prosjektet, skriver DN.To er siktet for grov økonomisk utroskap, mens daglig leder Christian Krogsbøl og styreleder Knut Græsdal er siktet for overtredelse av regnskapsloven.De to sistnevnte hevder deres tidligere kompanjonger, som skulle stå for byggingen, har stukket unna midler. Avisen er kjent med at Økokrim er i ferd med å gjennomgå andre prosjekter der de nevnte kompanjongene har vært involvert.Bostyrer Leif Petter Madsen i Wikborg Rein bekrefter anmeldelsen overfor DN.- Jeg kan bekrefte at boet har sendt en anmeldelse som vi konstaterer at Økokrim har reagert på bakgrunn av. Vi mener vi har sett at midler kan være brukt i andre byggeprosjekter og mener dette danner grunnlag for en politietterforskning, sier han.

Nyheter
Næringsliv