Oppblåste tall ga bonusfest

Riksrevisoren refser Entra-direktør Erik Løfsnes. Oppblåste tall skal ha dannet grunnlag for bonusfest.

Næringseiendom

Riksrevisjonen refser den statseide eiendomsgiganten Entra Eiendom for i flere år å ha operert med oppblåste regnskaper, som i sin tur ga grunnlag for en solid bonusfest for adm. direktør Erik Løfsnes, melder DN.Løfsnes har mottatt betydelige bonusbeløp og premiering for selskapets suksess, uten at det var grunnlag for belønningen i virkeligheten, melder avisen. Selskapet har ikke levert resultater på det nivå Entra selv har kunngjort i sine regnskaper, mener Riksrevisoren.Riksrevisjonen kan ikke dokumentere at det statlige Entra Eiendom har gjennomført transaksjoner til vilkår som innebærer at noen har oppnådd en urimelig fordel på selskapets bekostning. Mer om det her.

Nyheter
Næringsliv