Punger ut milliarder for Nydalen

Norwegian Property er i ferd med å overta den gigantiske Nydalen-porteføljen Rasmussen Gruppen la ut for salg i sommer. Prislapp: 2,5 milliarder kroner.

Næringseiendom

Endelig kjøpekontrakt er planlagt inngått 18. desember, og overtakelse skjer tidlig i 2007, skriver Finansavisen.- Dette dreier seg om en portefølje med eiendommer fra tidligere Industrifinans Næringseiendom samt noen få fra tidligere Avantor, sier investeringsdirektør Dag Fladby i Norwegian Property til avisen.Yield-nivået mener investeringsdirektøren det er for tidlig å komme inn på.- Det kommer vi til å offentliggjøre senere. Men det jeg kan si er at vi anser dette attraktivt både operasjonelt og finansielt. Det ligger innenfor de tidligere kommuniserte avkastningene.

Nyheter
Næringseiendom