Stenbeck selger storgård

Cristina Stenbeck selger storgård for 65 millioner svenske kroner ved Vätterns bredder.

Næringseiendom

Cristina Stenbeck selger familiegården Ullevi utenfor Vadstena ved Vätterns bredder. Landbrukseiendommen på 580 hektar har vært en del av investeringsselskapet Kinnevik siden Cristinas farfar Hugos dager, og er ifølge di.se priset til 65 millioner svenske kroner. Cristina Stenbeck selger familiegården Ullevi utenfor Vadstena ved Vätterns bredder. Landbrukseiendommen på 580 hektar har vært en del av investeringsselskapet Kinnevik siden Cristinas farfar Hugos dager, og er ifølge di.se priset til 65 millioner svenske kroner. Meglerfirmaet Skånegårdar har fått salgsoppdraget. Ifølge firmaets eier Dag Magnusson er interessen stor.- Vi har sendt ut ca. 150 prospekter, sier han.- Salgsprisen havner nok rundt 65 millioner, men sannsynligvis blir det noe høyere, legger han til overfor nettavisen.I tillegg til et bolighus fra 1709 omfatter eiendommen et kontorbygg, noen lagerbygg, et verksted og et bolighus med to utleieleiligheter. En evt. kjøper får også med seg en strandrett til Vättern, som skal inneholde mye kreps.

Nyheter
Næringsliv