Pointer Eiendomsinvestor AS i Tønsberg legger i disse dager ut boligprosjektet Frogner og Nordstrand Boligutvikling med i alt 83 boliger. Pointer Eiendomsinvestor AS i Tønsberg legger i disse dager ut boligprosjektet Frogner og Nordstrand Boligutvikling med i alt 83 boliger. Totalinvesteringen er 376 millioner kroner, melder Tønsberg Blad. Siden høsten 2002 har selskapet syndikert prosjekter for over fire milliarder kroner.- Av 21 gjennomførte prosjekter har vi hatt overtegning på samtlige, sier daglig leder og hovedaksjonær Helge Johnsen.De fleste prosjektene har ifølge avisen vært i Stavanger, Oslo og på Sørlandet. Tre nye legges ut for tegning i løpet av kort tid, og først ut er Frogner og Nordstrand.Flere av Pointers prosjekter er alt videresolgt med pen gevinst for investorene, skriver Tønsberg Blad.