Herregården Hussborg vest for Sundsvall i svenske Norrland legges ut for salg med en prislapp på 25 millioner norske kroner, skriver Finansavisen.Det litt spesielle er at eierne, fire lokale eiendomsutviklere, har gitt salgsjobben til en norsk megler - Tor-Inge Betten hos Areal Eiendomsmegling på Sinsen i Oslo. Håpet er at en rik nordmann skal være villig til å bla opp millionene de vil ha.- Jeg har ikke opplevd tidligere at svenskene foretrekker en norsk megler når de skal selge en så dyr eiendom, sier Betten, som legger til at eierne er opptatt av å selge til noen som kan hotelldrift.- Petter Stordalen er blant dem som vil bli presentert for eiendommen ganske snart, sier Betten videre til avisen.Eiendommen består av 25 hus, ca. 50 rom for utleie og 900 mål med blant annet en 18-hulls golfbane. I prospektet nevnes utbyggingsmuligheter for inntil 30 hytter med nytt spa-anlegg, skriver Finansavisen