Bygger Arctic Tower til 250 millioner i Alta

- Nå river vi de to styggeste byggene i hele Alta sentrum, sier Tor Håkon Solheim om det storslåtte boligprosjektet i Alta. Prislapp: 250 millioner.

Næringseiendom

Tor Håkon Solheim, Motor Norge-kompanjong Vidar Kristoffersen og eiendomsinvestor Ole Petter Haugen har store planer for bybildet i Alta. Tor Håkon Solheim, Motor Norge-kompanjong Vidar Kristoffersen og eiendomsinvestor Ole Petter Haugen har store planer for bybildet i Alta. - Nå river vi de to styggeste byggene i hele Alta sentrum og fører opp boligblokker i stedet. Vi har to fantastiske tomter til rådighet, sier Solheim til Altaposten.Selve rosinen i pølsen blir 15 etasjer høye "Arctic Tower", som skal ligge i motsatt ende av gågata fra Nordlyskatedralen. 13 av etasjene fylles med leiligheter, de to første etasjene går til næringsformål.I tillegg består prosjektet ifølge avisen av et åtte etasjers boligtårn, med næringsareal i første etasje. Videre vil Adelsten-bygget utstyres med to ekstra inntrukne etasjer og ny fasade.Prosjektet omfatter i alt 78 nye leiligheter på 60-120 kvadratmeter, felles festlokale i 15. etasje og parkeringskjeller, skriver Altaposten.Prislappen er estimert til 250 millioner kroner.

Nyheter
Næringsliv