Sist uke ble det kjent at advokat Odd Kalsnes og hans A-megler går inn i Privatmegleren. Der skal Kalsnes blant annet få ansvaret for å åpne en ny utenlandsavdeling, melder Finansavisen. Sist uke ble det kjent at advokat Odd Kalsnes og hans A-megler går inn i Privatmegleren. Der skal Kalsnes blant annet få ansvaret for å åpne en ny utenlandsavdeling, melder Finansavisen. - Dette var sukkerbiten som gjorde at jeg takket ja til å begynne i Privatmegleren, sier Kalsnes.- Målet er å åpne innen 1. april, og selge ferieboliger i Italia, Monaco, Frankrike og Spania. Vi har avtaler med fem agenter i Syden om eksklusivt salg i Norge, sier han videre.Kalsnes fremholder overfor avisen at han vil headhunte utvalgte meglere som i dag jobber hos andre store utenlandsmeglere.- Hittil har jeg hatt snittpriser på rundt 5 millioner kroner når jeg har solgt bolig i Frankrike og Spania. Nå skal vi tilby boliger til 1 million kroner også. Vi må bli mer folkelig for å få opp volumet, sier han til Finansavisen.