KjøpLogg inn

Har budt 250 millioner over takst for Arcus-bygget

- Hele verden har vært og sett på eiendommen, men det er ikke alle som har penger, sier en av 11 budgivere. Et bud på én milliard kroner ligger nå på bordet.

Publisert 12. april 2007 kl. 15.49
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 01.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 145 ord

Høyeste bud var på 850 millioner da en budgiver klasket én milliard kroner på bordet for hovedkontoret til Arcus i Oslo, skriver Finansavisen. Høyeste bud var på 850 millioner da en budgiver klasket én milliard kroner på bordet for hovedkontoret til Arcus i Oslo, skriver Finansavisen. Utgangsprisen var 750 millioner, og 11 budgivere har vært med på budrunden. Selger er det svenske investeringsselskapet Ratos, som eier 100 prosent av Arcus.- Hele verden har vært og sett på eiendommen, men det er ikke alle som har penger, sier en av budgivern.Kjøperen får med seg en bygningsmasse på 94.000 kvadratmeter og en tomt på nøyaktig det samme.- Vi har ingen kommentar i dag. Vi er inne i en prosess for å vurdere salg. Vi har ikke signert noen avtale, men håper å avslutte prosessen i løpet av 1. halvår, sier adm. direktør i Arcus, Jan Tore Føsund.