Høyeste bud var på 850 millioner da en budgiver klasket én milliard kroner på bordet for hovedkontoret til Arcus i Oslo, skriver Finansavisen. Høyeste bud var på 850 millioner da en budgiver klasket én milliard kroner på bordet for hovedkontoret til Arcus i Oslo, skriver Finansavisen. Utgangsprisen var 750 millioner, og 11 budgivere har vært med på budrunden. Selger er det svenske investeringsselskapet Ratos, som eier 100 prosent av Arcus.- Hele verden har vært og sett på eiendommen, men det er ikke alle som har penger, sier en av budgivern.Kjøperen får med seg en bygningsmasse på 94.000 kvadratmeter og en tomt på nøyaktig det samme.- Vi har ingen kommentar i dag. Vi er inne i en prosess for å vurdere salg. Vi har ikke signert noen avtale, men håper å avslutte prosessen i løpet av 1. halvår, sier adm. direktør i Arcus, Jan Tore Føsund.