Ifølge DN har Ola Mæle fått beskjed om at han nå kan bygge et nytt hus på tomten i Huk Aveny. - Rammetillatelsen til å oppføre den nye eneboligen dukket opp i posten fredag, sier Mæle, som nå forbereder seg på å selge tomten videre med rammetillatelsen. Ifølge DN har Ola Mæle fått beskjed om at han nå kan bygge et nytt hus på tomten i Huk Aveny. - Rammetillatelsen til å oppføre den nye eneboligen dukket opp i posten fredag, sier Mæle, som nå forbereder seg på å selge tomten videre med rammetillatelsen. Samtidig kan investor Øystein Stray Spetalen glede seg over å ha fått Byantikvarens godkjennelse for å rive et tidligere verneverdig hus. Spetalen vil bygge en moderne enebolig på 1122 kvadratmeter ytterst på Bygdøyneset tegnet av Niels Torp.For å få bygget huset må Spetalen først rive en villa han kjøpte for 36 millioner kroner i 2003.Foto: Scanpix.