Tungsolgt klenodiehotell

Visnes Hotel og Villa Visnes i Stryn har ligget ute i markedet i fem måneder. Nå prøver eierne å splitte opp eiendommen for å få fart på salgsprosessen.

Næringseiendom

- Vi har jo hatt flere interessenter siden februar, men hittil har ikke interessen blitt omsatt i kroner og øre, så da er vi jo på en måte like langt, sier eiendomsmegler Magne Storheim i Eiendomsmegler Vest til Kapital.Nå prøver eierne, Vibeke Visnes og Mikael Jansson, å splitte opp eiendommen for å få fart på salgsprosessen og det er Villa Visnes som først og fremst ønskes solgt. Begge hotellene, inkludert en boligeiendom og 330 mål skog, er taksert til 12,3 millioner kroner, mens Villa Visnes er priset til 4,5 millioner.- Det er sjelden sånne eiendommer er til salgs. Vi har pågang fra mange nysgjerrige med forskjellige infallsvinkler, og før eller siden dukker det opp en som ser potensialet. Men det kan ta tid, sier Storheim til Kapital.Visnes Hotel, bygget i 1850, har vært i familien Visnes' eie i 157 år. Men spesielt lukrativ har ikke driften vært. 2005-regnskapet for Visnes Hotel viser minus 400.000 kroner før skatt og en negativ egenkapital

Nyheter
Næringsliv