Alle tomter sikret før London-OL

Arrangørene bak sommer-OL i London 2012 har nå sikret seg alle tomtene de trenger for å arrangere et knirkefritt OL.

Næringseiendom

Arrangørene forteller tirsdag at de har sikret seg 500 mål med tomter i Øst-London, et område som tilsvarer størrelsen på Hyde Park. Arrangørene forteller tirsdag at de har sikret seg 500 mål med tomter i Øst-London, et område som tilsvarer størrelsen på Hyde Park. Arbeidet med å skaffe tomtene har kostet små 650 millioner pund (nærmere 7,7 milliarder kroner) og blir beskrevet som det største eiendomsprosjektet i landets historie.- Det at vi nå har alt klart markerer en gigantisk olympisk milepæl. Det har vært en av de største og vanskeligste prosjektene av sitt slag i verden, men er nå klart innenfor tidsrammen og budsjettet, sier en lettet Manny Lewis som har ansvaret for å sikre tomtene. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv