Christian Ringnes-barna fikk 800 millioner

De tre tenåringene til Christian Ringnes realiserte nesten 800 millioner kroner på aksjeinvesteringer i for.

De tre tenåringsbarna til eiendomsinvestor Christian Ringnes realiserte i fjor nesten 800 millioner kroner på aksjeinvesteringer i selskapet Ringnes Holding, skriver DN. Barna sitter på 93 prosent av aksjene i investeringsselskapet. De tre tenåringsbarna til eiendomsinvestor Christian Ringnes realiserte i fjor nesten 800 millioner kroner på aksjeinvesteringer i selskapet Ringnes Holding, skriver DN. Barna sitter på 93 prosent av aksjene i investeringsselskapet. Ifølge avisen sørget salget av en aksjepost på omtrent ti prosent i Victoria Eiendom til Tyns-Ring for fjorårets enorme gevinst.- Det er gode tider, og nå har vi realisert gevinstene, sier Christian Ringnes.