Helt konge på luksusboliger

Privatmegleren har 20 prosent av det tøffeste boligmarkedet. Og markedsandelen vokser med prisnivået.

Logit Research har på oppdrag fra Privatmegleren talt opp annonserte boliger i prisklassen fire millioner kroner og oppover, i månedene mars og juni. Logit Research har på oppdrag fra Privatmegleren talt opp annonserte boliger i prisklassen fire millioner kroner og oppover, i månedene mars og juni. - Månedene der tradisjonelt flest boliger blir lagt ut, sier kjedeleder Robert Fauske i Privatmegleren til Dn.I juni ble det annonsert 1.046 boliger verdt i alt 6,6 milliarder kroner.Tallene viser ifølge avisen at Privatmegleren er alene på topp i "det høye markedet" i Oslo og Akershus. Markedsandelen for boliger over syv millioner er 20 prosent, og den samme for objekter over ti millioner kroner. Markedsandelen over fire millioner lå på rundt 15 prosent i begge månedene.Men på landsbasis er DnB Nor Eiendom størst i markedet over fire millioner kroner. I mars var de også størst over ti millioner, skriver Dn.