150 kvm. i Huk Aveny til 9,5 mill.

- Dette er en fantastisk eiendom, beliggende i en av landets fineste gater, sier Poppe-megler Preben N. Bussoli til HegnarOnline.

Næringseiendom

Den 150 kvm. store leiligheten i selebre Huk Aveny 13 på Bygdøy har en prisantydning på hele 9,5 mill. kroner. Det gir en kvadratmeterpris på over 63.000 kroner!- Dette er en fantastisk eiendom, beliggende i en av landets fineste gater, sier Bussoli til HegnarOnline.Se bilder her.Terrasseleiligheten ligger i et representativt bygg fra 2003 med kun 6 enheter. Boligen inneholder 2 bad, 3 soverom, tv- stue med utgang til hage, stue med peis og utgang til terrasse på 15 kvm. og to garasjeplasser.- Typiske kjøpere av denne type leilighet er de i aldersgruppen 40-50 år som er på vei inn i større leiligheter eller for de som er på vei ut av store hus. Den er midt i blinken for de som allerede bor i området, mener megleren.- Vi har allerede hatt meget god respons, sier Bussoli til HegnarOnline.Leiligheten som nå er til salgs er seksjon 3. Den er ikke tidligere blitt registrert omsatt. Når det gjelder de andre seksjonene i bygget er både 1,2,4 og 6 blitt omsatt i 2003 og 2004 for henholdsvis 7 millioner, 6,45 millioner, 8,7 millioner og hele 18,1 millioner kroner.

Nyheter
Næringsliv