Budrally på beste Frogner

Oppussingsobjektet i Camilla Colletts vei gikk hele 1,3 millioner kroner over takst. - Jeg antar at det koster mellom 1,5 og 2 millioner å få en eksklusiv standard, sier megler Janne Morud Sandberg.

Scanpix / Scanpix
Næringseiendom

Leiligheten, som er solgt som et dødsbo, hadde en takst på 4,9 mill. Budrunden derimot stoppet ikke før prisen hadde nådd 6,2 mill. kroner, skriver Finansavisen.- Det var 12 budgivere som meldte seg på i kampen. Det virker som mange har pekt seg ut bygårder hvor de ønsker å bo. Da strekker de seg veldig langt i budrunden, sier Sandberg i meglerhuset Erland Morud til avisen.Leiligheten har et boareal på 160 kvm. Taksten tilsvarer dermed en kvadratmeterpris på 30.600 kroner, mens gjennomsnittet for leiligheter på Frogner ligger på 46.000 kroner.- Taksten ble bestilt i mai og tar hensyn til at dette er en leilighet som trenger mye oppussing. Nå ble den likevel nesten solgt for nypris, sier megleren.Leiligheten må riktignok pusses opp for mellom 1,5 og 2 mill. kroner.

Nyheter
Næringsliv