EiendomsMegler 1 kjøper Areal Eiendomsmegling

EiendomsMegler 1 Oslo og Akershus AS siker seg alle aksjene i Areal Eiendomsmegling AS

Næringseiendom

EiendomsMegler 1 Oslo og Akershus AS kjøper 100 prosent av aksjene i Areal Eiendomsmegling AS. Etter oppkjøpet deler EiendomsMegler 1 førsteplassen som landets største eiendomsmegler, fremgår det av en børsmelding. EiendomsMegler 1 blir den tredje største aktøren i Oslo-markedet og fjerde største i Akershus. Det skal satses på ytterligere vekst og bygging av kompetansemiljø i Oslo og Akershus. EiendomsMegler 1 Oslo og Akershus AS kjøper 100 prosent av aksjene i Areal Eiendomsmegling AS. Etter oppkjøpet deler EiendomsMegler 1 førsteplassen som landets største eiendomsmegler, fremgår det av en børsmelding. EiendomsMegler 1 blir den tredje største aktøren i Oslo-markedet og fjerde største i Akershus. Det skal satses på ytterligere vekst og bygging av kompetansemiljø i Oslo og Akershus. EiendomsMegler 1 har frem til oppkjøpet vært en relativt liten aktør i Oslo-markedet. Det nye selskapet vil ha omtrent 120 ansatte. Det vil ikke bli oppsigelser i noen av selskapene som følge av oppkjøpet.Styreleder Torbjørn Vik i EiendomsMegler 1 Oslo og Akershus er fornøyd med kjøpet:- Dette er perfekt match for oss. Oppkjøpet tilfredsstiller Areal Eiendomsmeglings behov for en solid bankkontakt og EiendomsMegler 1s behov for rask vekst i det viktige Oslo-markedet, sier han.EiendomsMegler 1-alliansen omfatter 91 kontorer med omtrent 600 medarbeidere i Norge. Per første halvår 2007 omsatte alliansen 10-025 boliger. Totalt vil det nye EiendomsMegler 1 Oslo og Akershus omsette 3.400 eiendommer i 2007. Dette vil gi en markedsandel på 11 prosent.

Nyheter
Næringsliv