Er toppen nådd?

Både Nils O.M. Nordvik og Torbjørn Ek innrømmer en noe treg start på bolighøsten, mens Petter Andreas Poppe forblir den evige optimist.

Næringseiendom

- Det har vært en helt grei start etter sommeren, men vi merker at det er mye til salgs nå. Så du kan si det er bra kjør i et tungt marked, sier eiendomsmegler Nils O.M. Nordvik til NA24.Selv om de fleste meglerne ikke har troen på en spesiell høy prisvekst i tiden fremover, er Poppe fortsatt den evige optimist.- Toppen er ikke nådd. Boligmarkedet er helt upåvirket av rentene. Jeg kjenner meg ikke igjen i dommedagsprofetiene som verserte i media i sommer. Renten må over 7-8 prosent før den får noen innvirkning på boligmarkedet, sier han til NA24.Advokat Torbjørn Ek, mener kjøperne nå er mer avventende enn tidligere etter den siste tidens børsuro og renteøkninger.- Det er meglernes jobb i et litt avventende marked å justere prisen noe ned dersom vi synes taksten er litt for frisk, mener Ek.

Nyheter
Næringsliv