Her er Norges dyreste boliger akkurat nå

Her finner du oversikten over de fem dyreste boligene til salgs i Norge akkurat nå.

Næringseiendom

Tilbudet av dyre og eksklusive boliger var rekordstort i juni, melder forbruker.no. Megler i EiendomsMegler 1, Erik Steen mener flere har råd til luksusboliger.- For ti år siden var det ikke mer enn en håndfull som kunne ha råd til en bolig på 20-30 millioner kroner. I dag er det flere tusen som har råd, sier megler Erik Steen i EiendomsMegler 1. Steen skal ta seg av salget av eiendommen som topper listen over Norges dyreste akkurat nå.Her er listen over de fem dyreste eiendommene til salgs i Norge nå: (Dette gjelder, ifølge Forbruker.no, boliger som er registrert på Finn.no per i dag.)1. Strandeiendom på Holmen Boligareal 318 m2: 28 millioner2. Enebolig på Bygdøy Boligareal 366 m2: 25 millioner3. Enebolig på Nesøya Boligareal 397m2: 25 millioner4. 5-roms på Aker Brygge Boligareal 210 m2: 23 millioner5. Townhouse på Frogner Boligareal 318 m2: 22,75 millionerKilde: Forbruker.noHer finner du de dyreste hyttene på fjellet og ved sjøen, og de dyreste boligene solgt i Norge.

Nyheter
Næringsliv