Venter flere fusjoner og oppkjøp

SEB Enskildas Bård Bjølgerud tror det kan komme flere fusjoner og oppkjøp i eiendomsbransjen

Næringseiendom

Bård Bjølgerud i SEB Enskilda tror det kan komme flere fusjoner og oppkjøp i eiendomsbransjen, skriver neNyheter.no. Bakgrunnen for det vil være at at eiendomsaktørene kan ta ut store gevinster på å slå sammen sine eiendomsporteføljer. Bård Bjølgerud i SEB Enskilda tror det kan komme flere fusjoner og oppkjøp i eiendomsbransjen, skriver neNyheter.no. Bakgrunnen for det vil være at at eiendomsaktørene kan ta ut store gevinster på å slå sammen sine eiendomsporteføljer. - Jeg tror det er naturlig med flere fusjoner. Vi ser nå en internasjonal trend hvor neste steg i eiendomssektoren er at flere slår seg sammen. Det er en kjent sak at den norske bransjen har vært til dels fragmentert og det er potensial for en videre profesjonalisering, sier Bjølgerud til nettstedet.Bjølgerud var en av arkitektene bak dannelsen av både det børsnoterte eiendomsselskapet Norgani Hotels og Norwegian Property. I forrige uke ble det kjent at Norwegian Property byr på Norgani Hotels.

Nyheter
Børs