Krigen om Norgani er ikke over!

Aberdeen Property Investors har ikke gitt opp Norgani, og vurderer å legge inn et nytt bud.

Næringseiendom

Krigen om Norgani tok i dag en ny vending da Oslo Properties, med Norwegian Property på eiersiden, la inn bud på 91 kroner aksjen for alle aksjene i Norgani.Men Aberdeen Property Investors (API) har ikke gitt opp Norgani, og vurderer å legge inn et nytt bud.- Pressemeldingen fra Oslo Properties/Norwegian Property avslører ny og viktig informasjon vedrørenede prisingen av aksjene, skriver selskapet i en melding.API vil spørre Oslo Børs om at man forsikrer seg om at økonomien i de relevante leieavtalene med Scandic Hotels har blitt gjort tilgjengelige for Norgani-aksjonærene som har som har gitt sin ugjenkallelige aksept, og i tillegg til markedet generelt.- Forbedrede og forlengede leieavtaler med Scandic har endret økonomien i avtalen for Norwegian Property og Norgani-aksjonærene, heter det i pressemeldingen.Norwegian Property-sjef Petter Jansen er for øvrig gjest hos HegnarOnline TV i dag. Sendingen begynner 16.05.

Nyheter
Børs