Tidligere i dag ble det kjent at nyetablerte Oslo Properties har kommet tungt inn på eiersiden i Norgani Hotels, etter et
av aksjene for i alt nærmere 475 millioner,det vil si 91 kroner aksjen.Spørsmålet er hvem som er solgt. Ifølge siste tilgjengelige aksjonæroversikt er Obos Forretningsbygg som er største aksjonær, med 12,13 prosent.- Det er ikke vi som har solgt, og ikke har vi fått noe tilbud om å selge. Nå vet vi ikke helt hva som skjer. Dette må vi nå finne ut av, sier informasjonssjef i Obos Åge Pettersen da HegnarOnline ringer.Lenger ned på listen finner vi Skagen Vekst. Norganis 5. største aksjonær har 5,5 prosent av aksjene. - Vi har ikke solgt, da ville vi ha sendt ut en flaggemelding. Vi ga heller ikke forhåndsaksept på Norwegian Propertys bud, sier forvalter Kristian Falnes til HegnarOnline.Han vil nå avvente situasjonen, og oppsummere når fristen på budet fra Aberdeen Property Investors går ut. Men Falnes legger ikke skjul på at han som aksjonær i Norgani liker utviklingen.- Det var veldig hyggelig da Aberdeen bød over Norwegian Property, og det er enda mer hyggelig når Oslo Properties betaler mer enn Aberdeen, avslutter han.HegnarOnline har også vært i kontakt med Odin, men det har foreløpig ikke lykkes oss å få en kommentar derfra. Odin Norden eier 3,93 prosent av Norgani.Andre storaksjonærer i Norgani er Vital Forsikring, SEB og BNP Paribas London, med hhv. 9,66, 9,53 og 5,91 prosent av aksjene.Det er så langt ikke sendt ut flaggemelding.Norgani-aksjen stiger 1,7 prosent til 89,75 kroner.