Vital selger bygg med fet gevinst

Vital Forsikring har solgt et Oslo-bygg for 162,5 millioner, og høster fet gevinst.

Næringseiendom

Vital Forsikring har solgt Sandakerveien 99B i Oslo for 162,5 millioner kroner, går det frem av en pressemelding. Overtagelsen fant sted 10. september.Eiendommen på 13,6 mål består i dag av et lagerbygg på ca. 6.800 kvadratmeter, og er solgt som et utviklingsprosjekt primært for boligformål. Kjøperen er et boligutviklingsselskap opprettet av Eiendomsplan Prosjekt AS i samarbeid med Obos, AF Skandinavia og Skips AS Tudor.- Salgsprisen tydeliggjør stemningen i eiendomsmarkedet. Salget gir en betydelig gevinst og bidrar til å løfte avkastningen til Vitals forsikringskunder og eiere, sier eiendomsdirektør Ole C. Knudsen i Vital Eiendom.Eiendomsplan Prosjekt står også bak to andre prosjekter i samme område, det vil si Elvebredden og Elvesiden med i alt 400 boliger.

Nyheter
Næringsliv