Byggefiasko i Nydalen: 91 av 107 leiligheter ledige

Bare 16 av 107 leiligheter i prosjektet "The Academy" i Nydalen er solgt. Megleren vurderer å senke den rådyre prisen ned fra over 70.000 kroner per kvadratmeter.

Publisert 12. okt. 2007 kl. 07.37
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 110 ord
- Det er solgt noen, men det ligger fortsatt mange leiligheter ute, ja. Dette er et prosjekt som går ganske tregt, sier Kjetil Bergersen i Notar Nybygg i en kommentar til Finansavisen.Knallhøy kvadratmeterpris på opp i mot 71.000 kroner, og umiddelbar nærhet til Ring 3 og jernbanelinje, frister ikke en gang studenter og pendlere som er målgruppen for prosjektet.Kanskje hjelper det å sette ned prisen. Det har i følge Bergersens kollega John Halsbog blitt vurdert, men de vil likevel forsøke litt til.- Per dags dato er det nok ikke likevel aktuelt, for neste helg starter en større markedsføringskampanje som vi håper kan få fart på salget, sier Halsbog til avisen.