Finansavisen som gikk for én million under takst. 170 kvadratmeter ble solgt for 5,025 millioner kroner, tilsvarende drøyt 29.500 kroner meteren. viste til sammenligning en snittpris på 46.400 kroner meter for Frogner-leiligheter.- Med én gang markedet butter, blir folk mer selektive. Da faller godt trafikkerte gater, som Bygdøy Allé, Kirkeveien og Drammensveien, gjennom. Folk velger det rett og slett bort. Skal du selge leiligheter på sånne adresser nå, må prisen bare ned, sier advokat Odd Kalsnes til HegnarOnline.Partneren i Privatmegleren Aveny ser for seg enda litt roligere tider i boligmarkedet frem mot jul.- De som skal inn, tror jeg bør vente litt nærmere jul. Hvis du er villig til å belastningen med godt trafikkerte gater, som støy, forurensning og gjerne også parkeringsproblemer, kan det være gode kjøp å gjøre frem mot jul, avslutter han.