Tilbudet på boligmarkedet er rekordhøyt, men salget går ikke tregere, viser fersk statistikk fra DnB Nor Eiendom ifølge dn.no.- Salget er høyere i oktober enn det var i september. Oktobersalget i år er også høyere enn oktober ifjor. Vi må innrømme at dette overrasket oss, sier markedssjef Rune Garborg.- Dette er et resultat av at løsningsgraden holder seg godt, til tross for det høye utbudet, legger han til.En løsningsgrad på 23,44 prosent i oktober innebærer ifølge nettavisen at en snittbolig annonseres fire ganger før salg. Ifølge Garborg måtte det rundt regnet tre annonseringer til.Markedssjefen tror ikke det høye utbudet av boliger som vi har sett den siste tiden vil vedvare.- Vi merker nå at oppdragsinngangen er på vei ned. Forrige uke solgte vi mer enn vi fikk inn, og jeg tror dermed at volumet vil synke de kommende ukene, sier Garborg til dn.no