I fjor vinter klarte meglerne i Poppe & Co og Nordvik & Partners i Oslo å selge ut hele Kvitfjell-prosjektet Krystallen, som omfatter 330 leiligheter. Nå vil Nordvik og Poppe samarbeide mer på fjellet, skriver Finansavisen.- Vi kommer til å lansere nye prosjekter sammen i løpet av vinteren, både på fjellet og i utlandet. Små prosjekter med 20-30 leiligheter tar vi fortsatt hver for oss, sier Nordvik.Flere kjøpere har ifølge avisen resolgt med gevinster på 12-20 prosent, men Nordvik tror potensialet er større for leilighetene som ikke er videresolgt.- De dyreste leilighetene gikk for fire millioner kroner. Når prosjektet står ferdig, så tror jeg vi får se Geilo- og Hafjell-priser på de beste leilighetene. Flere av dem kan doble seg i pris, tror Nordvik.På spørsmålet om de ikke ser for seg prisfall på Krystallen, svarer Poppe blant annet.- Det finnes alltid en viss risiko, men vi oppfatter at folk har kjøpt leiligheter som fortsatt er lavt priset.