Planen er at Hansa Property Group skal noteres i gråmarkedet så raskt som mulig, samtidig som det planlegges notering på Oslo Børs eller Oslo Axess i løpet av første kvartal neste år.Det er meglerhusene Pareto Securities og SEB Enskilda som skal markedsføre eiendomssatsingen, hvor hele 3,1 millioner skal hentes inn fra investorer. Skulle interessen bli enda større, har de retten til å trykke for ytterligere 500 millioner i aksjer.Allerede har Bauer-Nilsen vært ute og handlet eiendom for 1,1 milliarder kroner. I følge Finansavisen, som kommer med nyheten fredag, har selgerne tegnet seg for 1,1 milliarder kroner i den pågående emisjonen.Når egenkapitalen er på plass, skal det resterende beløpet belånes, slik at eiendomskjøpene kommer opp mellom syv og ti milliarder, skriver avisen.Selgere som allerede har tegnet seg, er store eiendomsutviklere og investorer som Veidekke, Storebrand, Sjølyst Utvikling og Svithun Finans. Tegningsperioden løper frem til 26. oktober for de resterende 2,5 milliardene.Pengene skal brukes til utvikling av bolig og næring i Norden og Baltikum. Avkastningsmålet er satt til 30 prosent.