Eikin Schrøder var en av de siste i Re/Max-systemet i Norge som kastet inn håndkleet. Til Finansavisen forteller han hvordan en forretningsmodell som virker verden over, ble en fiasko i Norge.- Re/Max har etterlatt seg et hundretalls gjeldsofre, sier Schrøder, og anslår at han tapte 1,5-2 millioner kroner på Re/Max.Schrøder mener det er takket være ledelsen at konseptet ifølge avisen ble en parodi på seg selv i Norge. Ting begynte å skurre da Schrøder oppdaget at franchisetagerne åp Galleri Oslo drev kvegdrift på meglere- Her var det stor gjennomtrekk av folk. Dette smittet over på oss andre fordi meglerne snakket seg imellom, sier han.Men på et møte med ledelsen i Norge forsto Schrøder at Re/Max Norge var ikke interessert i å høre.- De var kun opptatt av å selge franchiser, sier han til Finansavisen.Schrøder satset ifølge avisen alle midler han hadde til rådighet, men så raknet systemet rundt ham.- På det verste kunne jeg sitte ved frokostbordet sammen med barna mine og plutselig begynne å grine, sier mannen som nå er eiendomsmegler i Ring Eiendomsmegling.