- Ikke alt går under takst, forteller Vidar K. Akse, statsautorisert eiendomsmegler og daglig leder av Ring Eiendomsmeglings kontorer på Tåsen og St. Hanshaugen, og viser til salget av en funkisbolig på Tåsen. Boligen ble lagt ut for salg for 6.000.000.- Boligen hadde behov for omfattende oppussing. Prisen ble 6,7 millioner kroner. Selv jeg ble imponert over prisen, sier Akse til HegnarOnline. Han sier også han var veldig usikker på taksten som ble satt til 6.140.000.
Godt for de rette- Trykte medier må ikke undervurderes
Meglerbransjen har merket en litt tregere periode de siste ukene. Det er mange boliger til salgs, og det går roligere for seg på visningene. Men i følge Akse er det fortsatt et meget godt marked for de rette objektene.- Det viser at boligmarkedet er blitt mye mer selektivt. De beste objektene får fortsatt god interesse, sier han.Som denne på Gjennomfaret i bydel Nordre Aker.- Det har en spesiell beliggenhet, og det er sjelden det selges bolig i det området. Boligene er attraktive, sier Akse.Funkisboligen i kjede ble oppført i 1947 og er en del av en litt spesiell bebyggelse, på Berg grensende til Tåsen og Ullevål. Alle de 27 boligene er tegnet av arkitekt Thorleif Jensen. Boligene har kort vei til marka, men også til sentrum gjennom nærhet til blant annet T-bane.- At boligen ligger rett ved T-banen, kan kanskje noen se på som skummelt, men også som en fordel, sier Akse.Han legger også vekt på sin egen innsats i salget.- God markedsføring er viktig, og spesielt må man ikke undervurdere betydningen av trykte medier. Det er det mange som gjør. I tillegg er det viktig med fin stemning på visning.- I dette tilfellet klarte vi å gi gode vibrasjoner, og det er ikke alltid tilfellet. Det er veldig viktig å gjøre det koselig og vise frem boligen fra sin beste side, avslutter Akse