Tar gevinst på 90 millioner kroner etter fire måneder

Aker selger Munkebakken tilbake til Arne Fredly med en gevinst på utrolige 90 millioner kroner.

Publisert 16. okt. 2007 kl. 06.58
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.25
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 117 ord
Kjell Inge Røkke og Aker ASA kjøpte i vår Munkebakken av Arne Fredly for 165 millioner kroner. Planen var å gjøre huset og parken tilgjengelig for konsernets ansatte.Aker skal, ifølge Finansavisen, ha sett på eiendommen et par ganger siden kjøpet i vår, men de hadde fortsatt ikke fått nøklene da et videresalg ble avtalt i løpet av de siste dagene.Finansavisen vet at Fredly nå legger 90 millioner kroner til Akers kjøpesum for å få eiendommen tilbake. Han blar altså opp 255 millioner for Munkebakken.Finansavisen kjenner til at Aker ikke trengte lang tid på å bestemme seg når en gevinst på 90 millioner i løpet av fire måneder kom til syne. Pengene skal allerede være på Akers konto.