Boligprisene steg i mars også og dermed har vi tre måneder på rad med oppgang i boligmarkedet, og andre måned på rad med såkalt sesongjustert oppgang. Hvordan ser det ut for resten av 2008? Det har både eiendomsmegler Nils Nordvik og Trygve Hegnar en klar formening om.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Goodtech og Golden Ocean. .Sendingen kan også ses med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere.Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobilDu kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.