DnB Nor bøyer av og sletter gjeld

Banken innrømmer at de 13 andre beboerne i borettslaget nå har en bedre sak.

Næringseiendom

Bankklagenemnda rådet DnB Nor til å slette lånet de ga til et samboerpar i Dampsaga borettsalg på Lillehammer, og nå bøyer banken av, melder NRK.- I denne konkrete saken velger vi å slette lånet. Vi har kun tatt det forbehold at om kunden i fremtiden selger leiligheten og selger leiligheten så skal overskuddet av et mulig salg gå til nedkvittering av gjelden, sier kommunikasjonsdirektør i DnB Nor Aud-Helen Rasmussen.DnB Nor innrømmer overfor statskanalen at de 13 andre beboerne i borettslaget nå har en bedre sak.- Er det gjort feil i forhold til Dampsaga og de øvrige sakene, vil vi forholde oss til det og ta ansvar for det, sier Rasmussen.

Nyheter
Personlig økonomi