Fredriksen selger ikke leiligheten likevel

- Vi hadde interessenter på rundt 14 millioner. Men på det nivået er ikke leiligheten til salgs, sier advokat Harald Herstad til HegnarOnline.

Næringseiendom

For to uker siden omtalte vil leiligheten John Fredriksen hadde lagt ut for salg i Drammensveien 89. Nå dropper han ifølge dn.no hele salget.- Interessen var stor, men vi fikk ingen bud. 15-16 par var inne på separate visninger, og vi hadde interessenter på rundt 14 millioner. Men på det nivået er ikke leiligheten til salgs, sier advokat Harald Herstad til HegnarOnline.Blir trolig leid utTaksten ble satt til 13,5 millioner, men det syntes Fredriksen var for lavt, slik at prisantydningen endte på 14,5 millioner kroner.- I realiteten ble eiendommen trukket ganske raskt, legger Herstad til.Kan leiligheten bli lagt ut for salg på et senere tidspunkt, når markedet har bedret seg?- Jeg har ikke fått noen indikasjoner på det. Uten at det er tatt noen endelig beslutning på det, vil jeg tro at leiligheten nå blir leid ut, fortsetter advokaten overfor HegnarOnline.Totalrenovert for to millionerEiendommen omfatter en hovedleilighet på 180 kvadratmeter brutto, pluss en separat gjesteleilighet på 26 kvadratmeter brutto med egen inngang, og er omgitt av 2,6 mål tomt. Leiligheten ble kjøpt av Fredriksens avdøde kone, Inger Astrup Fredriksen, for 11,5 millioner kroner i 2001, og ble så totalrenovert for ca. to millioner kroner.Eiendommen midt i ambassadestrøket, og leiligheten har tidligere vært leid ut til den islandske ambassaden.

Nyheter
Personlig økonomi