Poppe selger 50 prosent

Petter Andreas Poppe trenger flere oppdrag i det trege boligmarkedet. Nå selger han halvparten av selskapet sitt.

Foto: Finansavisen
Næringseiendom

Økte renter, uro på børsen og et fallende boligmarked skaper ikke champagnetilstander for meglerne.- Her er det svært lav champagneføring om dagen. Vi merker at markedet er blitt tøffere, sier eiendomsmegler Petter Andreas Poppe til DN.Poppe har nå solgt 50 prosent av firmaet sitt til eiendomsutviklerne Bo Christer Wik og Per Carsten Ims. Disse to står bak selskapet Nordisk Eiendomsforretning, tidligere Nunkun. De skal etter hva DN erfarer ha betalt 60 millioner kroner for aksjeposten.- Vi har utvidet kraftig og har nå totalt 60 ansatte. Hensikten med salget er å øke omsetningsvolumet ytterligere. Vi vil også vinne nye markedsområder, blant annet innen næring, private equity og boligutleie, sier Petter Andreas Poppe.

Nyheter
Næringsliv