50.000 for tre dagers husleie

En huseier i Måløy vil ha 50.000 kroner for å leie ut huset sitt i tre dager under Tall Ships Race.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

- Folk ser sitt snitt til å tjene noen kroner. Det må vi bare forholde oss til, sier Latisha Rossing i arrangørkomiteen til NRK.Bjørg Johnsrud Western har vært med på å arrangere Tall Ships Races andre steder, og er redd dette kan skremme mange bort fra Måløy i framtida.- Jeg regner med at det er markedskreftene som rår i Måløy også. Det var fryktelig dyrt, og en dårlig måte å markedsføre regionen på, sier hun.I Måløy er det bare ett hotell med 49 rom. Det åpner for gode tider for dem som vil leie ut boligen sin. Tall Ships Race starter i Liverpool i slutten av juli. Innseilingsparaden til Måløy blir 1. august. 4. august seiler skipene videre til Bergen, og fra Bergen går ferden til Den Helder i Nederland.Huset det er snakk om skal være både stort og fint og har soveplass til ti personer. (©NTB)