Kjøpe bolig i Bergen?

Tenker du på å kjøpe bolig i Bergen? Så mye koster det i de ulike delene av byen.

Bergen

Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) slapp i dag tall som viste at boligprisene i gjennomsnitt falt 1,0 prosent fra mai til juni, mens de sesongjustert var ned 0,3 prosent.Vi har allerede sett på hva det koster å kjøpe bolig i de største byene, pluss leiligheter i de enkelte bydelene i Oslo.Nå vil vi se på de enkelte bydelene i Bergen og hva det koster der (priser oppgitt per kvadratmeter).Bergen (alle typer boliger):Arna og Åsane: 22.300 kronerBergenhus og Årstad: 29.900 kronerFana og Ytrebygda: 25.700 kronerFyllingsdalen og Laksevåg: 23.100 kronerBergen (leiligheter): Arna og Åsane: 24.000 kronerBergenhus og Årstad: 31.900 kronerFana og Ytrebygda: 27.200 kronerFyllingsdalen og Laksevåg: 23.800 kronerNEF-rapporten her. Obos-tallene her.