Kjøpe bolig i Trondheim?

Vurderer du å kjøpe bolig i Trondheim? Så mye koster det i de ulike bydelene.

Foto: Scanpix

Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) slapp sist uke tall som viste at boligprisene falt 1,0 prosent fra mai til juni, mens de sesongjustert var ned 0,3 prosent.Vi har tidligere sett på hva det koster å kjøpe bolig i de største byene , pluss leiligheter i de enkelte bydelene i Oslo og Bergen.Nå vil vi se på de enkelte bydelene i Trondheim og hva det koster der (priser oppgitt per kvadratmeter).Trondheim (alle typer boliger):Sentrum og Byåsen: 26.100 kronerStrindheim og Nardo: 24.400 kronerSaupstad og Heimdal: 19.800 kronerTrondheim (leiligheter): Sentrum og Byåsen: 28.600 kronerStrindheim og Nardo: 25.900 kronerSaupstad og Heimdal: 21.000 kronerNEF-rapporten her. Obos-tallene her.